IMG_4225

Sascha van Druten

“Toen ik jong was, waren twee van mijn vele hobbies, houtbewerking en zweefvliegen. Ik ben bevoorrecht dat ik van beide mijn werk mocht maken. Sinds 1999 combineer ik verkeersvliegen met het ontwerpen van interieurs en meubels. Een leuke combinatie waarbij de ervaringen als gezagvoerder goed van pas komen bij het aanbrengen van structuur in mijn creatieve werk. Ik vlieg door heel Europa om de meest vooraanstaande beurzen te bezoeken, ‘Salone del mobile’ in Milaan, ‘Maison et Objet’ in Parijs, ‘Interieur’ in Kortrijk en de ‘Woonbeurs’ en ‘Baden in Holland’ in Nederland. Ook volg ik trainingen en cursussen om mijn kennis op peil te houden en uit te breiden.¬†Zelf heb ik een paar jaar in de bouw gewerkt! Aangespoord en opgeleid door mijn stiefvader, Fons Wijffels. Ik heb veel aan hem te danken. Begonnen als schilder werkte ik mijzelf op tot uitvoerder. Mijn opleidingen bouwkunde en privaatrecht komen van pas bij het begeleiden van het bouwproces.”